Mor & datter - selvforsvar

Gå sikkert hjem….. et kursus om konflikthåndtering, selvforsvarsforløb og årvågenhed.

En træningsforløb, der henvender sig til piger og kvinder.

Kursets primære fokus vil være at uddanne deltagerne til at forudsige farlige situationer, så de kan undgå at havne i dem. Eleverne skal lære nye handlemuligheder, der gør dem i stand til at identificere og forlade en potentielt grænseoverskridende eller farlig situation.

Deltagernes selvtillid bliver støttet, så eleverne - i uhensigtsmæssige og farlige situationer -har mental styrke til at:
 - trække sig
 - gå sammen i grupper
 - flygte eller
 - tilkalde hjælp

Til de situationer, hvor deltagerne ikke har mulighed for at trække sig, lærer eleverne enkle grovmotoriske selvforsvarsteknikker, som skaber rum til at eleverne kan flygte og tilkalde hjælp.

Deltagerne bliver klogere på den måde, de reagerer og lærer at handle hurtigt og effektivt, når en situation bliver ubehagelig.

Kurset består af 3 gange af 2 timer.

16/4 kl. 1800-2000

30/4 kl. 1800-2000

14/5 kl. 1800-2000

Ledige pladser Der er 9 ledige pladser