Escape - Flakfortet

Har du en eventyrer i maven, så er det tid til nye oplevelser –  En spændende weekend hvor du ikke får sovet meget, du bliver stillet overfor for en masse opgaver, som skal løses, for at du og din gruppe slipper ”levende” gennem dette eventyr. Fra Kastrup Havn sejler vi til Flakfortet i en af landets hurtigste speedbåde!. Mysterier skal løses vha. teamwork, kreativitet, intelligens og mod. Meld dig til et spændende og udfordrende døgn, hvor samarbejde og tillid til gruppen er altafgørende.

Ledige pladser Holdet er fyldt op, men der er 1 ledige pladser på ventelisten
Pris 250kr. MobilePay nr: 81403. Husk elevnavn og aktivitet. Du modtager infobrev.
Andre muligheder Escape - Flakfortet
Ugedage lørdag, søndag

Tid: Lørdag - søndag d. 14-15. november. Kl. 12:00-12:00. Tilmeldingsfrist: 2/11 Sted: Vi mødes på Kastrup havn Pris: 250. Mobile Pay nr 81403. Husk elevnavn og aktivitet